C'est la vie

Thank god for my sugardaddy


Min (andra) sugardaddy.

Jag drömde i natt att jag tog upp min svenska mobil ur väskan och att det stod att den var i samtal med min franska mobil. Så letade jag upp min franska mobil, som i sin tur hade svarat den svenska och så stod det ”samtal pågår”(vilket makes no sense eftersom att jag har den franska mobilen på franskt språk) och det hade pågått i en timme.
Guuud vilken ångest, jag vaknade nästan gråtandes! 

Jag tror det har att göra med min höga mobilräkning denna månaden. Eller ja, höga räkningar i allmänhet och misstankar om att min november-lön inte blivit rätt. Ni som pluggar kanske känner igen er i ”hur fan ska jag klara januari månad?”-ångesten…?

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Att vara student SUGER. Särskilt när man in i det sista envisas med att tro att man (läs: jag) ska klara sig bara på bidragsdelen och inte fick ett jota i slutet av december.

Som tur är har jag min sugardaddy, hehe. Som dessutom är så söt och bjuder mig på lunch idag. Så nu ska jag iväg och möta honom vid hans kontor för lite mat i magen. Sen ska jag uträtta mina housewife-duties och städa, tvätta och handla mat till middagen.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.