Vardagslyx

Home delivery from Eric Kayser

I stället för att ta mig ut i kylan och regnet så kom i stället Christophe hit med lunch från Eric Kayser. Jag fick en smarrig kycklingsallad som gjorde gott efter en helg full med fois gras, choklad, McDonalds, onyttiga efterrätter och pizza.
Sen satt vi och tittade på något random på TV och kramades. Supermysigt, och bäst hade varit om han kunnat stanna kvar med mig i stället för att gå tillbaka till kontoret. Men men, bara idag och i morgon sen är han ledig igen. Det är lite småtrist här nu när alla mina tjejkompisar är bortresta över jul och nyår.

Nu ska jag ta på mig gympaskorna som ännu inte packats upp ur resväskan och ta mig en powerwalk i Monceau innan det är helt mörkt ute. Jag behöver nog trimma kroppen lite efter två veckor med Danette’s, ost och vin…

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.