Okategoriserade

Dag 7: Mina bästa vänner

Vi fortsätter på listan.
Detta blev svårt. För jag har inte bara EN bästa vän, utan flera. Men okej, för att göra det lite enklare så finns det en person som jag ser som både min bästa vän och min syster. Trots att vi varken är det ena eller det andra om man ska vara noga. Min kusin Sophia, som är en av få som står mig allra närmst. Min framtida maid of honor.


En fd 08:a med gravt Harry Potter-missbruk och shopoholic-problem. Till vänster står hennes trogna vapendragare (fast utan Harry Potter-missbruk).


Hur ska jag beskriva henne med ord? Hon är full av fantasi och kreativitet. Allt hon ger bort har hon lagt ner omtanke och kärlek på. Sen är hon duktig på att spela teater och fotografera.
Hon är karismatisk och har en alldeles unik personlighet. En sådan människa man har svårt att tycka illa om. Hon är lite av en räddare i nöden och ställer alltid upp för alla. Även om det är hon som behöver räddas. En annan bra egenskap är att hon alltid lyssnar. Generös är hon dessutom. Oavsett ekonomisk situation.

En gång blev vi ovänner på allvar och pratade inte med varandra på 2 veckor. Jag har nog aldrig känt mig så halv och olycklig som de veckorna. Så ni kanske med det förstår hur mycket hon betyder för mig. Utan henne skulle mitt liv vara så himla tråkigt.

Sen har jag en handfull bästa vänner utöver det, både här i Paris och i Sverige. Vissa träffar jag en gång i veckan, vissa var fjärde månad eller vartannat år. Men de betyder lika mycket för mig oavsett.
Det de alla har gemensamt är att de är helt fantastiska, smarta, coola, snälla, roliga, unika och snygga på sitt alldeles egna sätt. De är bäst helt enkelt.

Och jag älskar dem alla precis som de är ♥

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.