C'est la vie

The difference

Det är roligt hur killar tycker att vi tjejer är tjatiga ibland. För jag menar, om de hade varit lite snabbare och mer logiska i sina tankegångar så hade det kunnat undvikas. Man kan inte påpeka en enda liten sak för då är man tjatig. 

Ja men fäll ner toalettsistsen någon gång då så man slipper påpeka det(nu bor min pojkvän med två killkompisar så ni kan ju gissa hur många gånger det händer… noll per dag). Eller försök göra någonting åt de kroniska snarkningarna, så man slipper ligga sömnlös varje natt. På morgonen när jag ska in till badrummet och borsta tänderna, så är det en hel sjö utanför badkaret, efter att han tagit en dusch. Den torra badrumsmattan är bara en blöt droppande trasa.

”Ja men jag kan inte hjälpa det, jag är ju stor”. Okej Arnold. Och jag är en dvärg som inte når upp till kanten då eller?
Lösning: Köp ett duschdraperi eller sitt ner. Eller torka upp kanske?

Det är otroligt vilken skillnad det kan vara ibland. Någon annan än jag som håller med om att vi brudar tänker ett steg längre än killar i många lägen? Genussnack hit och dit. Män och kvinnor ÄR olika. Sen finns det såklart undantag men överlag så är det min uppfattning.

Nu ska jag ta mig en dusch. Tror ni att det kommer vara blött över hela golvet efteråt? Nej precis.

0 kommentarer

  • Therese

    Inte bara killar alltid, min kombo ansåg att det var fel på rören från badkaret och inte att det kanske var stopp i avloppet som gjorde att det alltid var en sjö på golvet efter man hade duchat. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.