Things I like

Tarte aux framboises

Killen kom hem med en sådan här till mig som han köpte på boulangeriet i samband med dagliga baguette-inköpet. Jag som just bestämt att jag ska sluta äta sådant till efterrätt. Men det ju såklart synd om den ska gå till spillo. Det är bäst jag äter upp den.

Det skulle varit en rugby-match idag, Frankrike spelar mot Irland på Stade de France men den blev inställd. Christophe var måttligt road av den nyheten (undrar hur alla supportar reagerat..? Jag är ganska glad över att inte behöva ta metron ikväll..). Fast jag tror han gått vidare nu för han verkar helt inne i CSI i stället. Jag tror jag ska stänga datorn och sätta mig in i handlingen jag med. Lördagsmys var det här.

Trevlig kväll!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.