C'est la vie

BLUE SKIES

Nästa vecka ska det bli varmare. Och med det kommer även regnet. Nog för att det är kallt nu men solen gör det hela mycket lättare. Idag är det blå himmel och jag ska ut på en promenad tänkte jag. Efter att ha tvättat, handlat mat och städat lägenheten behöver jag lite luft och lid att njuta av min lediga tid. Dessutom kanske det är sista soliga dagen på ett tag så jag ska lagra en massa d-vitamin.

Frågan är ju bara var jag ska gå? Det finns så många olika platser att välja mellan!

0 kommentarer

  • Kristina

    Hej!
    Älskar att läsa om ditt liv i Paris! Ska själv flytta till Frankrike i höst och tänkte fråga dig, eftersom man i Frankrike inte brukar ha så mycket levande ljus inomhus, om det är lätt att hitta värmeljus i affärerna? Har du några andra tips som man som svensk verkligen saknar när man åker iväg?
    😊

  • Jenny

    Ja solen är ju fantastisk! Man blir ju så glad av den! DEt gör verkligen skillnad att få lite sol i ansiktet. Jag satt i solen i säkert en timme idag, det var så himla skönt! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.