C'est la vie

TGIF

Hallå hallå! Här sitter jag och äter middag. Oj vad bra min webcam är. Inte alls suddig och färglös. Appropå färg så har jag på mig en massa rouge för att dölja min vinterbleka och trötta hy till följd av för mycket tid på jobbet och för lite tid ute i solen. Gud vilken morgon jag hade idag. Linje 13 var helt blockerad (inte för att det är något nytt men oftast är den bara sen och packad med människor) så jag gav upp och tänkte ta bussen i stället. Den ena var superfull pga alla människor från metron och den andra hållplatsen hittade jag för sent, de bygger om här så de hade flyttat den. Till slut, superhungrig, Starbucks då bara var att glömma eftersom jag redan var sen, gick jag till en annan buss och fick byta till linje 9 på Havre-Caumartin. Min resa som ska ta 20 minuter tog en timme. Ja som ni hör är det underbart att bo i Paris ALLTID.

Men det är ju fredag kväll så nu slipper jag rusningstrafik i två dygn. Nu ska jag dra hem till Natalie för ett glas och sen drar vi kanske vidare någonstans. En kompis bror dj:ar på Showcase ikväll så vi är uppskrivna på listan så vi funderar på att dra dit. Eller så åker jag hem och däckar. jag tror mer på det senare.

0

0 kommentarer

  • Mia

    Gör du? Jag använder inte alls rouge just nu för jag tycker det framhäver min blekhet med sin rosa ton. Jag kör i lite färgad dagcrème i Dermalogican och lägger lite svagt solpuder istället. Fy sjutton vad jag saknar solen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.