Vardagslyx

Tapper och hungrig


En tallrik med Parma-skinka på Grazie vore inte helt fel nu. Mums!

Jag drog faktiskt ut och sprang. Jag funderar på att ge mig själv en tapperhetsmedalj. Eller jag borde bli adlad så bra jag är! Okej, det var kanske lite overkill. Men nu kan jag njuta av kvällen med gott samvete efter storstädning, utflyttning och träning. Och det var skönt att komma ut!

Christophe har tagit en veckas semester(fast man vet ju aldrig hur det blir på hans arbetsplats, hur har en chef mage att be någon som tagit semester att komma in och jobba 3 av 4 gånger?? Sanslöst dålig stil!), så ikväll ska vi ut och äta bara vi två och sen möta upp vänner för ett glas.

Gud jag är så hungrig nu! GE MIG MAT!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.