Okategoriserade

Christine, 21 år –> Christine, 26,5 år

Jag hittade den här bilden på min dator. Det här är juni 2006 när jag var i Spanien med mitt ex och två vänner. Alltså jag är 21 år här! Kolla jag ser så fräsch ut, och brun är jag också. Nu har jag mörka ringar under ögonen, ojämn hy, celluliter och början till rynkor. Haha. Ja så kan det gå när man blir äldre. Om 3,5 år är jag 30 år. 30 ÅR??! Hujeda mig.

Helt plötsligt fick jag lust att dra ut på en joggingrunda. Beach 2011 är ju bara 1 vecka och 5 dagar bort! PANIIIK. Hur tusan ska jag komma i form och boosta upp rumpan på 1,5 vecka. Går det ens? 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.