C'est la vie

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig…

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig ikväll. C var tvungen att jobba sent och när jag väl kom fram till hans kontor(20.45) för att mötas upp, så hade hungern gått över till sådan magknip så jag knappt kunde stå upp. Jag får skylla mig själv som inte ätit bra alls idag. Jag ville inte missunna C en trevlig kväll så jag pussade honom hej då och åkte hem igen.

Så i stället för att sitta på restaurang med C och vänner så ligger jag i sängen och hoppas på att än en gång räddas av mirakelprodukter från det franska apoteket. Jag ska dricka mitt te och titta på Gossip Girl innan jag lägger huvudet på kudden. Förhoppningsvis mår jag bättre i morgon!

0 kommentarer

  • Gaymasen

    Äta bör man annars dör man, lita på mina ord. 😉

    Och glögg. GLÖGG. OH MY GAAAD vad gött. Men vi får vänta lite till. Än är det inte vinter. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.