C'est la vie

Tacksamhet + Dagens Positiva

 

Jag passade på att sätta upp mitt nya duschdraperi nu ikväll. Jag spanade på det i typ två månader innan jag bestämde mig för att köpa det. Innan dess hade min kusin också kikat på det och köpte det därför ett par veckor tidigare. Det märks ju att kvinnan har bra smak. Jag tycker att det är så fina färger. Blått och vinrött är ju liksom mina favoriter. 

 

Jag tänkte förresten att jag skulle börja med en ny grej här på bloggen. Eller egentligen är det en limited edition, ungefär. Hela veckan ska jag varje dag skriva EN sak som jag är tacksam för och TRE positiva inslag i min dag. Det kan vara händelser, materiella ting, någonting som någon sagt, något jag gjort… ja ni fattar.

 

Okej, först och främst så är jag TACKSAM för…

 

 • Att få komma hem till en varm lägenhet. Att faktiskt ha ett eget hem och att jag aldrig behövt oroa mig för mitt boende när jag har bott i Sverige. Det är jag otroligt tacksam för och det tänkte jag särskilt på när jag cyklade hem från gymmet idag. Det var så kallt och jag längtade verkligen efter att låsa upp min dörr och komma in i värmen. Jag vet att jag är lyckligt lottad och det tar jag inte för givet.

Sedan, tre positiva saker idag…

 

 1. Jag fick gratis kaffe och kanelbulle på väg till jobbet. Dessutom var kaffet riktigt gott!
 2. Jag gick till gymmet och tränade. Jag höll mig till min plan och det är jag stolt över.
 3. Jag kom på idén att lista positiva saker i stället för att älta de negativa. Det måste vara ett tecken på att jag är på god väg att ändra mitt mindset. 

 

Är du med mig? Berätta vad för positivt som hänt under DIN tisdag! Och vad är du tacksam för?

 

0

0 kommentarer

 • Magdalena

  Älskar att tänka såhär. Det hjälper verkligen. För när man tänkt efter finns det sååå mkt att vara tacksam för. Och när man väl börjar så hittar man fler saker och till slut väger det positiva över och saker känns mycket mindre negativt, de som från början kändes så "svåra". Verkligen en bra övning. Försöker också göra den ibland men mest i huvudet. Bättre att ta sig tid skriva ner. Idag är jag tacksam för att mitt medarbetarsamtal på jobbet gick bra. Att veta att man är uppskattad på jobb betyder så mycket.

 • Christine&OtherSweetStories

  Vad härligt att det gick bra! Sådant gör verkligen skillnad både på och utanför jobbet 😊 Och du har rätt, det finns mycket att vara tacksam för 😊

 • annasarah

  Precis som du är jag tacksam för min fina lgh, att jag har så fina möbler och att jag verkligen trivs och kan slappna av. Sedan var jag tacksam över att min städflytt var klar (en annan lgh), min fina familj och vänner som verkligen finns där i vått och torrt och att jag har trevliga saker att se fram emot. Livet helt enkelt. 😊 Vilken kul idé!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.