Weekend

Min helg i bilder

 

Nu är vi ju faktiskt redan halvvägs till en ny helg, men här kommer i alla fall några bilder från helgen som gick. Jag hade som sagt en väldigt bra och rolig sådan. Mycket skratt och kvalitetstid med vänner. En massa positiv energi och kärlek. Precis så som en helg ska vara enligt min åsikt.

 

Helgen inleddes med utsikten på bilden ovan. Rättare sagt med en fredagsdrink på Malmös skybar (ska skriva mer om den en annan gång) tillsammans med…

 

… den här snyggingen – Linda! Hon och hennes kille Pierre kom ner från Stockholm för en släktgrej i Lund och bodde en natt på Clarion-hotellet. Även Pierres trevliga barndomskompis Johan kom förbi för en öl.

Linda och jag känner varandra från Paris. Hon letade efter svenska kompisar och hittade min blogg en sommardag 2009. Sedan dess är vi vänner.

 

Efter ett tag skulle de på middag i Lund och jag hem och snabbt byta om för att gå på 30-årsfest. Min kompis Anna hade hyrt en grymt bra lokal och bjudit in ett 40-tal vänner. Oj så kul det var! Jag dansade, träffade nya trevliga vänner, shotade ”fisk” (tydligen en Helsingborgsgrej med shots som smakar Fishermen’s friend?!) och skrattade så jag fick ont i magen. Till slut, mot vissas protester, smet jag hem vid halv två. Trött som satan, men ändå väldigt glad. 

 

På lördagsmorgonen hade vi bestämt att mötas på Lindas och Pierres hotell för frukost. Älskar att både jag och Linda tog både smoothie och yogurt med müsli, plus pannkakor OCH våffla. Haha! Även Johan, barndomskompisen, och hans trevliga flickvän, kom förbi. Det diskuterades hejvilt om allt möjligt och alla runt bordet blev ganska nyfikna när Johan berättade om sin ”turistresa” till Afghanistan efter gymnasiet. Ja ni läste rätt! Helt galet.

 

Efter att vi suttit i lobbyn i någon timme, så checkade L och P ut. Sedan gick vi ner till stan och satte oss på La Brasserie, en relativt ny fransk krog i Malmö. Där satt vi någon timme och pratade om resor, framtid, jobb och så hade vi en liten ”Fråga doktorn”-stund, eftersom att Johan är barnläkare, haha. Till slut skiljdes vi åt och jag gick några ärenden på stan inför morgondagen. 

 

Efter några timmars vila så åkte jag hem till Madde och Johan i Västra Hamnen på middag. Såhär mysigt har de det hos sig. Snart får hunden slåss om uppmärksamheten för om ungefär två veckor kommer ju som sagt en fjärde familjemedlem. Så mysigt! Längtar efter att få träffa den lilla bebisen. 

 

Helgen avslutades med en babyshower för en överraskad och glad Linnéa. Jag tog en massa fina bilder på henne men hon är inte helt säker på om hon vill vara med på bloggen, så det får bli denna så länge. Vi tjejkompisar hade konspirerat med hennes man (ja för de avslöjade att de hade gift sig på rådhuset!), och ordnade en fantastisk brunch med frågelekar och annat kul. Verkligen lyckat! Underbart att se henne så lycklig. 

 

Sedan var den helgen slut. Jag hade en superhelg, men den som kommer nu ska jag verkligen inte boka upp. Jag har inte sovit ut på 10 dagar! Längtar efter att få göra det på lördag. 

 

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Vilken underbar helg text och bilder vittnar om! Hotellfrukost går inte av för hackor. Synd bara att man aldrig kan äta så mycket man hade önskat 😉 Ser riktigt gott ut! Älskar att äta frukost ute. Får se om jag kan få till en frukostdejt i helgen eller dagarna som kommer. Lite vardagslyx sådär 😊

  • Christine&OtherSweetStories

    Haha ja man vill ju ha valuta för pengarna! 😉 Tycker absolut du ska unna dig en frukost ute! Trevlig helg på dig! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.