Paris

No biggie

 

Det snöar tydligen i Paris. Någonting som mina franska vänner där är väldigt fascinerade av eftersom att de lägger upp videor på detta fenomen i alla sociala medier. Vi i Sverige bara ”Eh, what’s the big deal? Vi skottar snö i maj”. Eller okej, kanske inte här i Skåne. Tack och lov. Jag avundas dem dock inte. Däremot så kan det mycket väl vara 20 grader och sol nästa vecka. Det är ju Paris trots allt. I början på mars 2014 gick jag i Parc Monceau i en tunn långärmad t-shirt och ballerinaskor. Bara en sån sak liksom. Typ drömscenario här. Fast vi vet ju att våren tyvärr inte är runt knuten. När kommer den egentligen? Jag började nästan gråta när jag kollade helgens väderprognos. Regn, regn och åter regn.

 

Apropå positivitet, så kommer inlägget likt det igår i morgon bitti i stället för idag. Nu ska jag hem till Sophia och Joakim och pussa på en nyfödd bebis. Passade på att bjuda in mig på middag också. Myyysigt! 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.