Things I like

En liten bebis + Gårdagens positiva

 

Titta vilken liten sak. Nykläckt och nyfiken på livet. Hon och jag bekantade oss igår kväll och hon låg snällt i mitt knä i vad som kändes som en timme, utan att gnälla en enda gång. Förutom när hon kom på att hon ville suga på sin mammas bröst, då började hon gråta hejvilt. Det är fantastiskt egentligen hur hon för bara 1,5 vecka sedan låg i magen. Världens finaste är hon, lilla Ines. Åh så kul hon och jag ska ha det. jag kommer vara den där roliga tant Christine. ”mamma, jag vill leka hos Christine för av henne får jag lördagsgodis på onsdagar!” och ”Christine gör världens godaste pannkakor”, eller något liknande kan jag tänka mig att hon kommer säga när hon väl börjar prata. Kanske kommer hennes första mening rent ut sagt vara ”Christine är världens bästa och roligaste”. Osäkert på om hon kommer kunna säga allt det där när hon är 1,5 år gammal, men man vet ju aldrig. Hon kanske är ett underbarn. 

 

Så vad var jag tacksam för igår då?

 

  • Att jag faktiskt bor i Sverige nu så att jag får lov att träffa den här lilla tjejen, och en chans att lära känna henne. Om jag hade bott i Paris fortfarande så hade jag inte suttit där med en 10 dagar gammal bebis i famnen. Det var jag tacksam för att jag fick göra.

 

Tre positiva saker under min onsdag…

 

  1. Jag var effektiv på jobbet och fick gjort det jag skulle göra. Plus lite till. 
  2. Jag blev bjuden på middag och slapp således laga mat och äta ensam. Det kan vara riktigt tråkigt ibland.
  3. Jag fick en sittplats på ett fullsatt och försenat tåg, vilket är väldigt tacksamt när man gått och stått i 45 minuter.

 

0 kommentarer

  • Ellinor

    Vilken fin kväll och vilken fin liten tjej du har där i knät! Du är såklart fin du också 😉 Härligt att läsa dina positiva tankar om dagen också. Bara genom rätt inställning och fokus kommer man långt! Önskar dig en fortsatt fin dag och vecka.

  • Christine&OtherSweetStories

    Jag hade värsta dåliga hårdagen igår och känner mig så trött på min frisyr och utväxt. Så TACK för den komplimangen 😉 Har slingat det tidigare och så börjar min naturliga hårfärg komma fram nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.