C'est la vie

Svart på rosabeiget


Tur jag har en någorlunda bra mobilkamera hörrni! Omelett, älskade knäckebröden med kalkon på och så en chokladpudding. Som pricken över i:et. 😉

I morgon tror jag att det får bli en joggingrunda på förmiddagen. Jag är jämt frusen, har börjat odla bull-mage(varför ska pain du chocolat vara så gott?!) och mina celluliter passar sig verkligen inte med bikinin jag ska flasha mig i under semestern. Så nu har vi det här. Svart på vitt. Eller ja, rosabeiget som färgen på bloggbakgrunden är. Imorgon ska jag TRÄNA gott folk. Oj oj… vad har jag nu lovat? 😛

Idag är en hemmadag. Men det är skönt att inte åka in till Paris, för sen blir det en massa grejer inne i stan resten av veckan. Bl a IKEA, bio, marknad och så ska jag nog träffa Precious i morgon. Och så köpa kamera såklart!
Jobbade en del på förmiddagen och det är skönt att ha det mesta av strykningen gjord. Tog även en del av städningen jag har i uppgift att göra. Sen fixade jag lite lunch och satte mig på uteplatsen och läste min Glamour som jag helt glömt bort. Köpte med mig den innan jag åkte ner.

Sen har jag fixat lite smågrejer, betalat en grej och mailat lite olika viktigheter. Tänkte ta mig en promenix nu till la pharmacie och köpa nagelack. Tycker jag förtjänar fina naglar efter a hard working day. 🙂 Dessutom måste jag komma ut och röra på fläsket, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.