Tankar & Funderingar

E-mails and memories

Jag satt ute en stund innan i solen, så jag hoppas jag fick lite färg i fejjan. Jag började bli liiite brun för några veckor sen men antingen har det varit dåligt väder eller så har jag inte alls känt för att sitta och sola. Men om jag inte ska riskera att bränna mig och få den fina färgen som en kokt kräfta sen, så får jag nog grunda lite innan vi åker. Men Emelie snackade om någonstans lite utanför stan där man kan bada och sola. Får föreslå att vi drar dit i helgen om det blir bra väder!
Och btw… det är om en vecka vi tar tåget ner till Avignon. Nästa onsdag på förmiddagen ska jag möta dem på Gare de Lyon. Fyyyy farao vad det ska bli härligt! 🙂

Föresten, jag får så roliga och mysiga mail från mina nära och kära. Fattar ni vad jag sitter och garvar åt mailen jag får? Är så himla roligt, haha! Får mig att minnas hur de är och hur mycket jag saknar dem. Allting med er som jag älskar så mycket. Jag tror ni vet vilka ni är. Jättekul är det att få lite kontakt iafl med mina favoriter där hemma.
Och sen pratade jag med Stina igår på Skype. Min sötaste. Jag var lite nere pga kameran och en annan sak, men hon fick mig genast på bra humör.
Så tack för det finaste vän!

Sen fick jag ett annat mail innan som var ganska kul. Och en länk till en youtube-video som gav mig mysiga minnen och pirr i magen. Härligt. Only in Paris…
Nyfikna? Hähä… ni får inte veta. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.