C'est la vie

Jag kommer leva länge


Mintglass… mums!

Igår blev en skön kväll med One Tree Hill-avsnitt och god mintglass. Den finns inte i Sverige, från Carte d’Or är den om ni är i Frankrike och blir sugna.
Skönt med sovmorgon idag. Ska bara hjälpa till att ta Leo till bassängen vid halv fem, men innan dess är jag ledig och kan göra vad jag vill. Jag ska in och köpa kamera och så ska jag träffa Precious. Ska bli så trevligt! 🙂

Haha, igår var så kul föresten. Måste berätta haha! Leo är riktigt rolig ibland. Vi skulle spela ett bollspel… ungefär som spökboll. Någon som minns det från gympalektionerna? Iafl så fuskade han som fan. Kastade kottar på mig för att distrahera mig, och sprang över linjen för att kunna pricka. 😛 Jag garvade som en idiot. Sen skulle vi spela nåt spel där man ska kroka fast saker som ligger i en liten plastval… och nuddar man tungan så sprutar den vatten. Han fick en massa vatten på sig hela tiden… sen jagade han mig med den och försökte blöta ner mig. Hahahaha! Jag skrattar så fort jag tänker på det! Kommer sakna den lilla skiten lite sen. Han är ändå en snäll pojke. Något svår ibland, men inte odräglig.

Det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet. Isåfall kommer jag leva länge så mycket som jag skrattat sen jag kom hit! 😉

Jag har duschat och sminkat mig och nu håller jag på att dö av hunger. Måste få i mig lite frukost!
Ciao!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.