C'est la vie

Sushi Sunday

 

 

De två senaste gångerna jag ätit sushi mådde jag illa efteråt eftersom vi tyvärr valde ställen där det inte var så bra. Efter det har jag inte varit sugen på det på länge men ikväll bestämde vi oss för att prova ett nytt ställe (ingenting i kylskåpet och ingen ork heller för att laga mat) och det var riktigt gott. Nu är mitt sushi-sug tillbaka!

 

Förresten blev det 4,5 km jogging blandat med powerwalk ikväll. Christophe gillar att hitta ursäkter till att inte träna och jag blir galen på honom för han klagar jämt på att han har ont i ryggen och att han behöver börja träna. Ändå gör han ingenting. Så nu tvingade jag honom att följa med och det gjorde nog honom gott. Nu sitter vi i soffan och känner oss nöjda med vår prestation. Jag tror jag ska återgå till den löjliga franska actionfilmen och äta lite After Eight till efterrätt.

 

Har ni haft en bra helg mina fina läsare? 

 

 

 

0 kommentarer

  • Jasmine

    Hahaha igenkänningsfaktorn är stor! Roberto klagar också alltid på ryggont och jag försöker frenetiskt få honom att förstå att träning (speciellt gym så ryggmuskler kan stärkas ) gör honom gott! Men jaa..Han bara fnyser.

  • Elin

    Efter att ha spenderat veckan i Malmö var det sjukt mysigt att komma hem till en ledig helg bdör dessutom maken var ledig! Händer inte så ofta… Husfix och mys. Det är det vi gjort. Typ.

  • simone

    jag har också nyligen upptäckt det fina med sushi 😊 bara tanken på att powerwalka i typ världens finaste stad borde väl vara motivation nog 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.