C'est la vie

Vad vill ni läsa om i bloggen?

 

 

Jag har spenderat halva morgonen med att prata på skype med kusin vitamin. Lite för länge kanske med tanke på att jag inte fått något vettigt gjort ännu, men det var ett välbehövligt samtal. Idag skiner solen så jag tänker passa på att gå ut en sväng. Kanske sätta mig på ett café och läsa. Man får göra det bästa av tråkiga måndagar.

 

Jag fick förresten ett önskemål från en läsare om att skriva ett inlägg med lite tips på vad man kan göra under en weekend i Paris denna tiden på året. Det låter som en bra idé så det ska jag fixa ihop i veckan.

 

Jag tänkte passa på att fråga er då: Vad vill NI läsa om? Finns det någonting speciellt ni vill att jag skriver om vad gäller Paris eller Frankrike? Önska på!

 

 

 

0

0 kommentarer

 • Elin

  Kulturkrockar ar det roligaste! Och kanske personliga erfarenheter av jobb och jobbsokande, hur det skiljer sig at i arbetsklimatet mellan Frankrike och Sverige och sa vidare.

 • Jenny

  Kan du inte skriva om hur det var att flytta till Paris? Varför flyttade du? Hur lärde du dig franska? Var det lätt att komma in i samhället? Osv. Tänker själv flytta till Paris nästa år och är nyfiken hur det var för dig!

 • Jasmine

  SV: hahaha men jag bòrjar misstanka att det liksom ar inprogrammerat i sydeuropeers dna att klaga…;-) Ja, han fick ett jobberbjudande har som var for bra for att tacka nej till sa vi tog vart pick och pack och flyttade hit. Mysigt i bòrjan men nu…Verona krymper for varje dag….Men vackert ar det ju iallafall…Hehe forstar att du trivs dar! Vill sa garna aka pa en weekend till Paris snart…Far se hur det blir med det… Jag tycker du ska fortsatta precis som du gor! Vore dock kul att hora hur du hamnade i Paris och hur du och C tràffades! =)

 • Moa

  Det här kanske låter lite töntigt, men skulle vilja läsa om hur franska killar är, generellt sett.. Jag vill själv flytta till Frankrike, och är lite nyfiken därav 😊 Haha, kram!

 • PetiteAmanda

  Jag har inte kunnat kommentera på flera månader nu, har varit något fel :/ Men ska försöka nu; Det jag skulle vilja läsa om mer på din fina blogg är om fransmännen, franskan, ja Frankrike helt enkelt =) Är mycket intresserad av detta land nämligen och vill flytta dit efter gymnasiet! 😊 Kulturskillnader, jämförelser, som Moa skrev- franska killar haha, hur det var och flytta som jag såg att någon annan också hade skrivit =) Tycker dock att allt som du skriver om är intressant! ^^ Ha en fortsatt trevlig helg, bonne soirée! 😃

 • Christine&Paris

  Hej Amanda! Tack för din kommentar, roligt att höra vad du tycker om att läsa om 😊 Så fort jag fått rätt på några saker i mitt liv ska jag blogga på om både det ena och det andra som har med Frankrike, kulturskillnader och killar att göra 😉 Trevlig söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.