C'est la vie

Stupid stupid little girl

Jag är fortfarande lika sjuk. Näsan rinner(hur mycket snor finns där egentligen? Det tar ju aldrig slut!) och ögonen tåras och jag vill helst ligga här i sängen hela dagen, eftermiddagen och kvällen. Men tyvärr måste jag iväg och jobba och eftersom Philippe ska åka med Simon till sina föräldrar så måste jag ta med Simon och möta honom på Gare de Lyon. Från början skulle jag bara åka till Champs Elysées Clemenceau(precis i slutet av champs elysées, inte långtt från mig) och lämna S där. Men pga strejk måste jag åka hela vägen bort till Gare de Lyon. Vilket är på andra sidan stan från där jag bor. Tar mig en halvtimme hem sen. Kuuuul. Men jag har redan sagt ja så jag kan inte ändra mig nu.

Detta kommer göra att jag ligger sjuk hela helgen. Jag bara vet det. Är det värt lönen? Troligtvis inte. Är jag dum i huvudet som åker iväg? Med största sannolikhet…

Nu ska jag se filmen Punch Drunk Love. Hade laddat hem Remember Me men den visade sig vara i fel format. Dessutom var Desperate Housewives-avsnittet nån jäkla massagefilm/porrfilm. Haha!
Vadå besvikelse? Varför är allt emot mig!!? 😛

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.