C'est la vie

Cry like a baby

Jag började titta på Punch Drunk Love men den var ju bara så konstig. Såg istället klart Leon som jag och Christophe började titta på för flera veckor sedan. Jag har sett den säkert 5 gånger mne varje gång så gråter jag i slutet. Denna gång var inget undantag. Men det var skönt faktiskt. Jag tror inte jag har gråtit på mer än en månad så kanske fick jag ut lite spänningar ur kroppen 🙂

Nu ska jag ta en dusch och sen fixa lite lunch. Jag vet inte riktigt vad jag ska äta för jag har inte mycket till aptit när jag är sjuk. Jag får se vad som finns.

Det på bilden åt jag iafl till lunch igår. Jag tänkte dela med mig av detta enkla recept.

Valfri pastasort
Kallrökt lax i strimlade skivor
Stekta zucchiniskivor(i olja med salt och peppar)
Sen salt och citronpeppar på det

Voila!

Berätta för mig om det var gott, haha! Jag känner ju ingen smak nu när jag är förkyld 😛 Det var inte mycket som fanns att ha i mer men man kan ju t ex ha i andra grönsaker samt lite creme fraiche.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.