C'est la vie

Stupid ass

För att inte dö av tristess (eftersom jag kom till flygplatsen tidigt trots att jag âkte sent), sâ betalade jag 2 euro för 15min surftid. Vet ni hur smart jag är? Utan att tänka mig för sâ lämnade jag kvar datorn i resväskan, som jag checkat in. SKITBRA. Med tanke pâ hur ”försiktiga” de är med bagagen pâ Kastrup flygplats sâ ska det vara ett under om den fungerar utan problem efterât. Som tur är sâ ligger min jacka överst. Snälla gud lât min dator leva lite längre.

Nej nu ska vi tydligen boarda. Vi hörs frân Malmö!

0 kommentarer

  • Anna

    Vaio är starka små saker. Jag råkade hälla en kopp espresso över mitt tangentbord en gång när jag höll på med ett stort viktigt projekt. Hela skärmen blev svart och jag fick panik. Jag vände den upp och ner och lät den lufttorka ett tag, sedan spann den som en katt igen. Hoppas din klarar sig.

  • Christine

    Anna: Haha, mardrömmen! Jag spillde juice på min en gång och fick paniiik. Trots att det bara var några droppar, haha 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.