C'est la vie

And it’s coming closer

Jag satt och rensade bort gamla inlägg i utkastet som jag aldrig publicerat eller gjort om och råkade få med det senaste inlägget med. Typiskt ju. Jaja, det var så bittert ändå, haha. Ni som inte hann läsa det får klara er utan min historia om den sura och otrevliga kärringen på tåget från flygplasten igår.
Min dag har bestått av plugg och lite catch up med Erik och Sebbe på skolan, sen bjöd jag mamma på födelsedagslunch och nu har jag tagit en kaffe och beräknar kalkyler på EH. Man kunde ju ha det roligare.
Men det får jag ta igen i morgon eftermiddag!

Dagens hiss? Mitt nya VISA-kort kom idag. Skönt inte behöva svettas över det i morgon!
Dagens diss?
Skitväder i Malmö. Vad är detta för välkomnande? Sophia klagade och påstod att jag alltid kommer till Malmö med dåligt väder. Ja men förlåt då, ingen är väl perfekt!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.