C'est la vie

STOLT

 

Helgens mest positiva har helt klart varit att jag vågade mig ur min comfort zone och gick på en ”prova på-danskurs”. Nu ska jag börja dansa balett igen. Jag har gått på dans vid flera tillfällen i mitt liv, bland annat klassisk balett, men jag fick nog andra intressen på vägen och sedan jag flyttade utomlands när jag var 24 år har jag inte dansat (förutom på på nattklubbar eller hemma när ingen ser)

 

I morgon tänkte jag testa en annan kurs också och se om jag gillar det. I så fall blir det två klasser i veckan. Dans kan verkligen ge en sådan befriande känsla. Att ta kontroll över sin kropp och samtidigt släppa ut alla spänningar. Att i en timmes tid glömma allting runt omkring och bara koncentrera sig på här och nu. Jag älskar känslan det ger när jag inser att jag ”kan om jag bara vill”. Det ger mig styrka både mentalt och fysiskt.

 

Annat positivt under helgen har varit…

  1. Trevlig middag igår med Isabelle
  2. Att jag inte slösat så mycket pengar
  3. Min nya mjölkskummare som bara kostade 9 kronor på IKEA
  4. Klippte en ny kortare frisyr som jag blev väldigt nöjd med
  5. Att jag fått en chans att verkligen vila upp mig och sova ut
  6. Positiv energi från vänner och familj

 

Under helgen har jag varit tacksam för att jag mått bra. Att jag känt mig glad och inte haft någon ångest alls. När jag tänker på hur jag mådde i december mot hur jag mår nu är det som ett jättekliv i rätt riktning. Jag är otroligt tacksam för min egen styrka. Det låter kanske cheesy, men jag är faktiskt ganska stolt över mig själv. Det trodde jag nog aldrig att jag skulle säga för två månader sedan. Nu måste jag bara fortsätta på samma spår.

 

Hur har din helg varit? Berätta!

 

0 kommentarer

  • Christine&OtherSweetStories

    Tack fina du! Åh så kul med skridskoåkning 😊 Mindre kul med sneda lådor, haha! Men det hör ju nästan Ikea till 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.