Stockholm coming up

IMG_5132

Jag ska aldrig mer dricka fyra koppar kaffe på en dag. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte vad jag tänkte på när jag tog min fjärde kopp igår sent på eftermiddagen, för sedan kunde jag inte somna. Klockan ringde halv nio och trots att jag inte direkt är pigg som en mört idag så har jag försökt att vara produktiv. Till att börja med så har jag städat köket, diskat en jädra massa disk, slängt två år gamla papper, skickat iväg några mail, blivit jätteglad efter att ha hittat färska fikon och handlat på Picard. Allt detta utan koffein i ådrorna. Mjölken hade surnat och eftersom att jag kommer vara borta större delen av den här veckan så är det ingen mening att köpa någon ny. Jag åker nämligen till Stockholm på onsdag och stannar där hela helgen. På lördag ska jag på 40-årskalas min kompis Lasse som jag inte träffat på några år. Han har hunnit gifta sig, få ett barn och flytta tre gånger sedan vi sågs sist när vi båda bodde i Paris. Ska bli så roligt att träffa honom och hans lilla familj.

För att kompensera det uteblivna kaffeintaget har jag precis slevat i mig en stor portion kaffeglass, och om en dryg timme ska jag cykla iväg igen. Jag ska på en kickoff för ett volontärsprojekt jag kanske ska börja engagera mig i. Vi får se om det är någonting för mig men det verkar väldigt intressant. Först tänker jag lägga mig på sängen och titta på ett avsnitt av Switched at Birth, samt hoppas på att inte somna.

0 reaktioner på ”Stockholm coming up”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen