Beauty,  Home Sweet Home

I mitt badrumsskåp

IMG_6027IMG_6024 IMG_6023 IMG_6025 (1) IMG_6026
Mitt badrumsskåp är inte alltid så här städat, men när det är i ordning så blir jag nästan lite stolt över mig själv. Den lilla burken för tops har jag hittat i Paris. Det finns för alla möjliga prylar och attiraljer (socker, kakor, leksaker, tvättmedel m.m.) och du hittar dem bland annat på BHV eller inredningsbutiker. Jag har även sett att det finns i vissa kökstillbehör-butiker i Sverige.

Några av mina favoriter i badrumsskåpet

Till ögonen: Hydra Zen Anti-Stress Eye Cream från Lancôme. För att jag överlag älskar den serien från Lancôme.
Till naglarna: Bourjois Dissolvant för att ta bort nagellack. Det enda negativa är att det inte fungerar för tånaglarna.
Till kroppen: Caudalie Nourishing body lotion. Lämnar huden len och mjuk.
För luktsinnet: Flora by Gucci ”Glamorous Magnolia”. En mild och blommig doft som passar mig som är känslig för starka dofter.
Till läpparna: Rouge Dior. För den som letar efter den perfekta röda färgen så kan jag rekommendera nr 999.
Till kinderna: Krämrougen i tonen ”Göteborg” från FACE Stockholm. Den har varit en favorit i flera år nu och jag har även tonen ”London” som är perfekt rosa.
Till ansiktet: Eau Micellaire från La Roche-Posey och Beauty Flash Balm från Clarins. Den senare är väldigt hypad, men ack så bra den är. Dessutom har den inte den där starka ”tantdoften” som andra produkter från Clarins ofta har.
För att skydda från solen: Lait Solaire Hydratant SPF 30 från Biotherm. Dryg, himmelsk doft och inte ett dugg kladdig.
Räddaren i nöden: Torrshampoo från Klorane. Älskar det så mycket att jag alltid importerar några flaskor från Paris. Just nu har jag fyra på lager, hehe.
För dagar då man känner sig blek och glåmig: Tonade dagkrämen Hydra Zen BB Cream från Lancôme i tonen ”Moyen”. Den är inte lika täckande som en foundation men är perfekt när ansiktet behöver lite färg och lyster.

Vilka är dina favoriter i badrumsskåpet?

0 kommentarer

 • Andréa

  Älskar burkarna från Derrière la Porte, har samlat sen 2008. Ett hett tips om man bor i Malmö är Kökskompaniet på Triangeln som har massa av deras grejer, annars lyxigaplåtburkar.se och rumattälska.se

 • Tina

  Älskar också torrschampot från Klorane. Finns det att få tag på i Sverige? (Malmö). Köpte senast vi var i Nice men det är tyvärr slut sedan länge.

 • Frida

  Har en Clarins Beauty Flash Balm som bara ligger i mina lådor. Fick den som gift with purchase ett tag tillbaka, men förstår inte vad jag ska ha den till? Haha, har testat som primer, men verkar inte vara det en ska ha den till. Eller? Vad använder du den till?

 • christinestories

  Ja jag fick min med en tidning faktiskt! Jag har den som dagkräm de dagar då hyn ser trött ut. Tycker att det ger lite lyster och fukt 😊

 • Tina

  Vad synd. Tur jag har en resa till Paris inbokad. Dock inte förrän i mars nästa år, när min kära mamma fyller jämnt. Den som väntar på något gott…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.