Limegrönt och korallrosa

IMG_6087IMG_6093IMG_6075

Jag har haft en ganska så bra söndag hittills måste jag säga. Först ett träningspass (som kanske inte var det mest ansträngande jag gjort, men lite är bättre än ingenting alls, som Madde poängterade ut), vilket uppföljdes av en mysig brunch på en uteservering. Efter det var vi lite mättare än vad som egentligen var hälsosamt, men så blir det när man äter god mat. Madde skulle till Vellinge och jag cyklade bort till Åhléns där Stina flanerade runt. Vi gick en runda på H&M också för jag behöver verkligen hitta en snygg vit skjorta. Tyvärr verkar det vara ett omöjligt projekt. Antingen är de för figursydda, eller för genomskinliga eller för dyra. Jag får helt enkelt leta vidare. Såhär ser jag ut idag för övrigt. Bara gamla trasor dessvärre, så inget nytt på shoppingfronten. Stina tyckte att mina jeans såg ut som melonglass, eller något. Jag måste säga att det var ett bra köp. Jag hittade dem på Stadivarius för 20 euro för sådär 5 år sedan och de har hängt med sedan dess.

Egentligen skulle hon hjälpa mig med en grej jag behövde skriva ihop men det slutade med att vi i stället satt i 1,5 timme och fikade på Hollandia och pratade om livet. Egentligen var jag mätt men när hon envisades med att köpa en smarrig chokladbakelse till mig så kunde jag inte säga nej. Hon åkte hem för en timme sedan men jag bestämde mig för att sitta kvar lite och skriva på en grej. Om jag åker hem så kommer jag aldrig få någon ro att göra det. Jag har inte ens sett klart på Sound of Music ännu. Jag började titta på den i tisdags och nu är det söndag, haha. Får kanske ta och unna mig en myskväll med film.

Förresten så kom jag på idag att jag borde använda det här lite korallrosa läppstiftet oftare. Jag köpte det för länge sedan i London och har liksom glömt att bära det. Mycket snack om ytliga saker här. Nu ska jag skriva ihop en text på franska, så jag kan skicka den till Yann för korrekturläsning.

//My Sunday has been absolutely great and a lot thanks to the fact that I a. went to the gym and b. have been hanging out with two of my best friends and c. have had a lot of good food through out the day. First brunch with Madeleine and then I met up with Stina for some quick window shopping, and more coffee and cake. I’m totally high on sugar and caffein right now. I put on my coral lipstick today, promising myself to wear it more often. It’s such a waste to buy make up and never use it. So from now on I’m gonna wear it and not keep it in the back of my bathroom cupboard. I need to write a text in French now so I’m gonna do that and then bike home for a chill and cosy Sunday evening. I started watching Sound of Music earlier this week and haven’t even finished it, haha. So that’s my plan.

0 reaktioner på ”Limegrönt och korallrosa”

  1. Korallrosa läppstift är det finaste jag vet. Så kul att skriva ute, jag är sämst på det och har mycket god arbetsro hemma. Jobbet har jag sämst arbetsro på, haha, märkligt! angående mina 100 mål så är väl vissa lite väl fatasibetonade, men så får det vara. De flesta grejer på listan är dock möjliga att uppnå om jag bara klarar av den där bästsäljande roman-grejen. För det mesta kräver både pengar och möjlighet att arbeta från olika platser 😋

  2. Ja alla är vi olika med det där med var vi har bäst arbetsro 😊 Du är några år yngre än mig så du har gott om tid att hinna med det tror jag. Kör på ba!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen