Health & Fitness

Still on the running


Smoothie på blåbär, hallon, honung, vanljyogurt, banan och rågflingor samt vetekli. Min favorit.

Idag mår jag verkligen mycket bättre än igår. Jag har inte haft ont i magen idag och inte heller känt mig sådär hopplöst trött som förra veckan. Jag behövde nog bara vila. Jag sov sååå mycket bättre inatt än andra nätter. Sen hjälper det att min klass ger mig en massa energi. Det låter så töntigt men det är verkligen så. Vi har så himla roligt på lektionerna så det gör inget att vi nu läser en kurs som jag inte alls förstår mig på.

Nu sitter jag och äter lite mellanmål och ska möta Fanny på Sats om 30 min. Min träningsbuddy. Som dessutom fyller år idag! Jag ringde på vägen hem och skulle låtsas att jag glömt det men jag tror inte hon köpte det. Som vanligt.

Föresten, jag sitter och kollar på Top Model. Hur många gånger tror ni att Tyra Banks övat för att kunna säga ”Congratulations, you’re still on the running to becoming America’s Top Model” så snabbt? VARJE gång dessutom. Haha! 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.