C'est la vie

No patience for this

Igår kväll ville jag allvarligt talat slänga min dator med modem i väggen. Jag var och bytte till Tele 2 i måndags eftersom att det mobila från Telia inte funkade. Men igår kväll funkade inte detta heller. Jag och Christophe försökte prata på skype i fem omgångar. Det tog hundra år att ladda upp en hemsida, OM det ens gick, och skype stängde av sig självt. Jag blev galen! Jag tror inte att ni förstår vilket kort tålamod jag har när det gäller teknik och saker som inte fungerar. Det var tredje gången jag var på The Phone House pga mitt internet och det gör en inte direkt harmonisk när det sen inte fungerar ändå när man dessutom fått något nytt mobilt som ska bara skitsnabbt. Jag blev på så sjukt dåligt humör dessutom eftersom att vi inte kunnat prata igår kväll. Sen mår jag inte hundra procent just nu och skulle verkligen behövt min pojkvän här.

Men han ringde upp på mobilen i stället så vi kunde prata en stund och sen kändes det bättre.

Nu funkar det dock bättre så vi får hoppas att det fortsätter så. Annars skiter jag allvarligt i mobilt bredband och skaffat trådlöst hemma. Så får jag använda wifi på caféer och annat när jag vill komma hemifrån.

Okej, dags för skola. Måste skynda mig lite nu!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.