C'est la vie

Square one


En solig dag i december förra året när jag satt och lapade sol på trappan till Opera Garnier i Paris

Jag har varit inne hela dagen. Om man inte räknar då jag gick från porten till tvättstugan då. Men det räknas nog inte va..? Fast vädret fortsätter på samma bana som det gjort i en vecka nu. Det vill säga, ingen sol så långt ögat kan nå. Jag börjar fatta det här nu med att januari är den månaden på året med minst antal soltimmar.
Jag vill ha soool!! Och vår!

Idag har jag fixat en massa hemma. Mailat, kollat på OC, städat, tvättat mattor(tappade ett ägg på köksmattan i morse och tog det som ett tecken på att jag borde tvätta både den och den andra), kämpat vidare med mitt lettre de motivation och hittat flera ”stages”(praktikplatser på franska) som jag vill ansöka till. Bara jag får klart mitt LdM! Jag vill ju inte skicka utan att vara säker på att det är bra. Man skriver inte personliga brev som man gör i Sverige nämligen. Skulle du ansöka om ett jobb och skriva ”Hej! Jag heter Christine och tycker om att göra det och är bra på att det där, det skulle vara så kul att jobba med det där… bla bla”, så skulle de skratta och slänga det. Det är formellt och komplicerat. Men jag har fått hjälp både av Christophe och gulliga Pauline mailade mig sitt gamla brev. Det ska nog ordna sig!

Men nu kurrar magen. Dags för mat!

Ps, jag fick lönespecen idag och den visade betydligt mer än jag förväntat mig. Woho! 🙂

0

0 kommentarer

 • Madeleine

  Haha. Jag ligger på, nästan, samma nivå som du. Men jag har inte gjort något idag. Bara legat horisontellt Och kollat tv. Men jag skyller på att jag är sjuk!!

 • Gaymasen

  Ohhh. Mer pengar än vad jag förväntade sig. Ja. Det tackar man inte nej till. Inte lite sol heller. ^^

  Och ja. Mattor som du pratade om (Zebra, etc.) det kan vara snyggt i rätt hem. Men inte älghuvuden och uppstoppade hundar.. Usch. 😋 haha.

 • Gaymasen

  Ohhh. Mer pengar än vad jag förväntade sig. Ja. Det tackar man inte nej till. Inte lite sol heller. ^^

  Och ja. Mattor som du pratade om (Zebra, etc.) det kan vara snyggt i rätt hem. Men inte älghuvuden och uppstoppade hundar.. Usch. 😋 haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.