Inspiration

Une source d’inspiration


Bilder lånade från Columbine Smille’s blogg.

Den här bruden har verkligen oslagbart cool stil. Stilrent och enkelt men ändå speciellt och med häftiga detaljer. Grym frisyr dessutom som jag får lust att kopiera. Inspirerande.
Jag vill ha vår nu så jag slipper gå med tjocka jackor och blir lite inspirerad att bära annat än raggsockar och mysbyxor.

Nu är jag klar med CV:t och mitt lettre de motivation. Jag hoppas att Christophe kan kolla på det och rätta till alla fel(det är nog en del, tack och lov att det åtminstone går att ändra till franska på stavningskontrollen), så jag kan skicka ut en massa i morgon och i helgen. Jag har hittat flera praktikplatser, väntar bara på att kunna söka!

Hur som helst så kastar jag in handduken. Eller ja, jag tar en dusch och kastar den på mig. Eller… eh ja ni fattar kanske vad jag försöker säga. I morgon är det ekonomi-föreläsning kl 09.00. Jag längtar.

Dusch -> säng -> bonne nuit.

0 kommentarer

  • Magdalena

    Enkelt men skitsnyggt. Gillar när de e lagom o inte för mycket. Vardagligt o lätt att piffa upp med smycken till fest eller nåb sjal. Gillar skjortan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.