C'est la vie

Ny header + matprat


Min middag på flygbussen på väg från Paris förra veckan.


Ibland önskar jag att vi hade sådana goda snabbmatsgrejer här i Sverige som det finns i Frankrike. Som t ex Daily Monop’ och deras goda wraps och sandwichs. Även i London är de bra på sådant. Här ligger det någon halvtrist sallad i kyldisken på ICA. Som säkerligen legat där i tre dagar.
I stället – i brist på fantasi och ork för att laga middag – så köpte jag en färdig Findus fiskgratäng. Och fy, så vidrigt. Hur kune jag tycka om det innan? Smakar bara salt! De hade även provsmakning på någon färdig lasagne och ungrig som jag var så tog jag en liten bit. Lika motbjudande. Nej, usch. Jag har helt tappat smaken för färdigrätter. Never more.

Ikväll har jag varvat CV-skrivande med att fixa en header till bloggen. Vad tycks? Jag är inte helt nöjd men nu orkar jag inte fibbla mer med det. Det får bli en annan dag. Får ni föresten upp rätt typsnitt? I Windows ska det se rätt ut!

Nu ska jag ta en dusch och krypa ner under täcket med ett par avsnitt av Desperate Housewives.

0 kommentarer

 • Maria

  Hmm jag ser inte bilden, bara text! Samma röda färg som innan med den nya texten. Jag har ju Mac fast det borde inte göra någon skillnad tycker man!

 • Madeleine

  På typ Konsum kan man köpa sallad. Färdigskuren, brödbitar till, lite dressing. Där! Färdig lunch. Jag har aldrig provat…

 • Camme

  åhh najs header… gör ju att man längtar lite extra till paris en varm vårdag. Sitta å glassa vid trapporna vid sacre couer 😊

 • Ellinor

  Jag använder just nu Explorer och där ser allt jätte bra ut!

  Ang. färdigmat så kan jag inte annat än att hålla med dig. Köper det aldrig! I Paris däremot är denna färdigmat färsk och färsch, så det är en helt annan sak.

  Kram

 • Huvudstadare

  I huvudstaden har vi exakt motsvarighet till daily monop. Ica har öppnat snabbmatsbutiker lite varstans. Men så är det ju huvudstaden också iofs :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.