Okategoriserade

Friday I’m in love


Jag har bara ett uttag i mitt vardagsrum. Nu kan ju tänka er hur snyggt det ser ut med alla förlängningssladdar, haha!

Här har ni dem. Bootcut-jeansen. De är lite blåare i verkligheten för på bilden ser de lite tråkiga ut i färgen. Måste vara blixten som gör det. Min kamera är inte längre vad den var förut…
Vad tror ni? Keepers?

Idag är det fredag. Jag sitter med min gröt och känner mig inte så värst pigg. Men vad gör det när jag har en underbar helg att se framemot? Fredagskänslan har redan infunnit sig! Ikväll kommer Stina och Sandra över på middag och i morgon drar jag till Österlen för en helg med familjen. Det ska bli så skönt att komma bort lite från stan.

Hoppas ni alla får en riktigt fin fredag!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.