Shopping

Cheap clothes


Löparskorna är rea-fynd de med. 400 kronor och superbra! De användes i eftermiddags faktiskt, blev en jogging/powerwalk-runda i ett snöfritt Malmö och med grader långt över nollstrecket. Skönt!

Häromdagen skulle jag ner till förrådet för att lämna resväskor och julsaker och kom då på att jag fortfarande inte hade hittat min fina skottsrutiga kjol som varit borta sen jag flyttade till Paris. Jag hittade aldrig kjolen men däremot kom jag upp med en massa bortglömda kläder av olika slag. Mest basgrejer och nu när jag tvättade det så insåg jag varför de inte fick följa med till Paris. Urtvättat, med hål och fläckar som inte vill gå bort. Så lite slängde jag. Men andra saker är sådant jag fortfarande kan ha. Det är som att ha shoppat men inte betalat något! Haha!

I eftermiddags var jag och Sophia på stan en sväng. Jag skulle till banken och eftersom att hon skulle möta Joakim, som varit i Barcelona, senare på centralen så träffades vi en stund innan. Jag köpte ett par jeans på rea efter att ha garvat ihjäl oss åt cameltoe-tighta-byxor och hemska (men sköna) platåsandaletter med strumpor i.
Hur som helst. Jeansen. 100 kronor kände jag att de kunde vara värda. Bootcut däremot. Sist jag hade det på mig var jag fortfarande tonåring. Lite osäker med andra ord. Men så ska det ju vara vårens jeansmodell och det kan ju vara så snyggt på vissa. 
Vill ni se dem på? Så får ni vara domare 😉

0 kommentarer

 • Ellinor

  Jag letar också efter ett par nya vårjeans. Vet precis hur jag vill att de ska se ut, vilket gör det desto svårare 😉
  Självklart vill vi (jag) se en bild på ditt nyförvärv. Är säker på att de är supersnygga!
  Kram

 • maja-Style & Life by Leia

  Haha….typiskt mig att jag var besatt av att hitta utsvängda jeans för drygt ett år sedan….det var minsann inte lätt att hitta men till slut så låg det ett par i en julklapp:) Klart jag vill se dina på!

  Tack sötaste du för din kommentar…gissa om den värmde i slasket….oooootroligt mycket minsann:)

  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.