Fun stuff

New Years Eve

Jag kom på att jag glömt visa bilder från nyårsafton. Här får ni en(/flera) bild(er) av hur rolig den kvällen var. Jag skrattade ganska mycket den kvällen. Dessutom ville Nico ha adressen till min blogg. Haha, han fattade ju ingenting såklart!
Are you reading this with your Blackberry Nico? 😉

Maybe I should get a google translate icon to my blog? Any readers who don’t speak swedish?


Det öppnades champagne på normalt vis. Med korken flygandes. Tur att ingen fick den i ögat.


Jag är glad och älskling försöker… eh se sexig ut.


De (eller jag och Aurelie) målade naglarna…


… och klädde ut sig… hrm. Det blev nog lite mycket champagne för deras del…


Pauline, always so pretty


Jag och Aurelie var nog nästmest kamerakåta. Både framför och bakom.


But the winners are… tada, these two guys are in almost every single photo från New years eve, haha.


Nice nails chica 😉 Ser ni årgången på champagnen… Nästan lika gammal som jag!


Efter tolvslaget blev det mojitos på en bar. Av en helt annan värld. Jag lovar er att det var de godaste ni kanske aldrig kommer smaka.

0

0 kommentarer

  • Madeleine

    Fult ord att använda i sammanhanget och det andra känns så platt. Men det ser väldigt "mysigt" och "trevligt" ut. Bilder i annan färg än just färg gör väldigt mycket. Eller färg med filter. Appropå något heeeelt annat. Börjat läsa i ekonomiboken?:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.