Things I like

When in Paris


I början av mars blir det en grym helg med de här två brudarna! Förhoppningsvis lite försmak på våren med 🙂

Jag sitter här i min soffa med regnet smattrande mot rutan. Jag borde sova nu. Ögonen är så trötta. Men jag funderar på en massa saker. Som att jag borde framkalla alla fina Paris-foton så jag kan rama in dem och hänga upp på mina kala, vita väggar. Just nu har jag bara två små tavlor. Och fyra skruvar som sitter så fult. Varför tillät jag min hyresgäst att borra i väggen? Så himla dumt.

Appropå Paris så bokade Christophe biljetter idag åt mig till just den stan. Den andra mars åker jag och stannar fem dagar. Mest för att kunna boka lite intervjuer då. Men sen såklart för Natalies födelsedag + fest. Annars hade hon väl halshuggit mig om jag inte kommit. Bäst att lyda! Jag åker dessutom samma flyg som hennes kompis Liza, som jag träffade när hon var i Paris i somras. Det blir roligt med flygsällskap! Som bonus får jag fem dagar med min kärlek med 😉

Nej nu ska jag krypa under täcket och läsa mig till sömns. Bonne nuit!

0

0 kommentarer

  • maja-Style & Life by Leia

    Älskar den här bilden! Du ser så fantastiskt lycklig ut:) så vacker.

    Många kramar och förlåt för bristen på kommentarer från mig på sistone…skäms på mig:/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.