C'est la vie

Over fresh green grass


På gräset en sommardag framför Invalides.

Malmö är grått idag. Precis som det varit sen jag kom tillbaka. Jag tror jag sett solen en gång sen i onsdags. Då var den framme endast en stund. Sen dess har det varit grått, disigt, ruggigt och regnigt.

Just nu sitter jag och skriver på mitt lettre de motivation. Denna veckan måste jag skicka iväg en massa mail och CV:n. I vår vill jag spendera mina lediga soldagar på en gräsplätt någonstans i Paris. Så jag måste få en praktik där. Så är det bara.
Det är stressigt just nu med det som flåsar i nacken. Sen tentor och jobb på det. Paris är ju min flykt från vardagen och när jag kommer tillbaka till Sverige så kommer verkligheten ikapp.

Men jag har en mysig helg i Kivik med familjen att se framemot. Plus två resor.
Och en fika nu i eftermiddag med Sandra kommer nog pigga upp denna grå måndag. Jag ska byta från mjukisbyxorna nu och ge mig ut i grådiset.

Trevlig eftermiddag/kväll till er!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.