C'est la vie

Han och jag = sant

Haha, jag fick ett mail av Natalie angående detta inlägget:

Btw, läste på din blogg att ni ska fira 2 år ihop nu i februari, min första tanke – hur sjutton går det här ihop??? På min förra fest för snart 1 år sedan tror jag att jag såg er pussas för första gången, och jag var ju med då ni träffades, fast för 2 år sedan kände jag ju inte ens dig… am I going crazy eller är det något som inte stämmer med datumen…? 2 år, really?

Jag var nog inte helt vaken när jag skrev det. Ett år firar vi ju såklart. Men det känns som att vi varit ihop i två år, samtidigt som att det känns som att den där fredagskvällen i februari då jag och Natalie var på den där baren då jag träffade Christophe, bara var för några månader sen.

Det här året har gått så himla snabbt! Det är ganska galet egentligen hur snabbt jag vågade bli kär. Jag hade blivit hjärtekrossad tidigare och då är det svårt att våga ge bort sitt hjärta igen. Tänk om det skulle gå sönder igen? Men jag kunde inte låta bli och efter 1,5 års läkande så gav jag bort mitt läkta hjärta. Nu är jag så glad att jag gjorde det. Det tog nog bara 3 veckor innan jag föll pladask. Och tro mig, jag är inte den som bli kär lätt annars. Men så är han ju inte som alla andra heller utan alldeles speciell.
  

Har ni gett bort ert hjärta till någon speciell?

0 kommentarer

 • Magdalena

  Haha hade oxå för mig de va ett år 😊 inte lätt o tänka klart alltid när man e kär hehe 😊. Visst har man gett bort sitt hjärta, har slutat både dåligt o rätt bra. Killen som jag träffade på en fest i somras föll jag verkligen för vid det första ögonkastet. Häftig känsla. Men sen e de inte säkert det funkar alltid för det.

 • Karin

  haha ja han är underbar.. en sån man aldrig kan bli irriterad på trots att man är det ibland:))
  Hoppas du har en fin måndag:)

 • Natalie

  HAHA, I love it!!!
  Nu fick jag vara med på ett hörn i texterna för en gångs skull (fast det är kul att vara med på bilderna också förstås). Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.