Things I like

Bästa avslutet på helgen


De hade lagt till en skitdålig scen i nya upplagan. Inte samma röster och inte samma animation. Skandal tyckte vi! Har ni sett det?
Jag hade glömt hur mycket jag älskar Gott&Blandat!


Favorit-teet och skropor med aprikosmarmelad till kvällsfika

Jag lyckades missa bussen i morse när jag skulle till jobbet, vilket gjorde att jag tvingades cykla till jobbet. Genom Rosengård. I uppförsbacke och med halvsmält snö längs cykelstigen(läs: is). När det fortfarande var mörkt ute.
Har jag sagt att jag är mörkrädd med? Jag var helt slut sen när jag väl kom hem efter en lång och seg dag på jobbet. Tiden gick sjukt långsamt och magkatarren gjorde det inte bättre.

Men helgen kunde inte slutat på ett bättre sätt. Jag hann städa undan och dammsuga när jag kom hem. Och ta en välbehövlig dusch. Sen kom Sophia över och vi lagade en god middag(vi är lika gifted när det gäller matlagning, hihi), pratade om allt som vi alltid pratar om och bänkade oss sen i soffan under en filt och tittade på Skönheten och Odjuret. Nog för att jag kan alla sånger och de flesta repliker utantill, men hon kan fantamig ALLT i den filmen. Haha! Fascinerande. Det var iafl en perfekt söndagskväll.

Nu har jag precis tittat på Solsidan. Underbart program! Sen ringde älskling. Min fina, så jag saknar honom nu. Det är jobbigst i början och i slutet.
Tänkte ta igen lite av de desperata hemmafruarna och sen sova. I morgon blir det att ta tag i en massa viktiga saker. Nu går det inte att skjuta på det längre. Tyvärr.

Bonne nuit!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.