Weekend

Spontanée

 

 

Igår kväll drog jag för att hälsa på i mina vänner i deras nya lägenhet. De har köpt en stor fin trea vid Triangeln i Malmö som de totalrenoverat. Aggis rensade ut kläder och gav mig den här fina koftan från Zara. I love it already. Mjuk och varm. Jag kommer bo i den i vinter. Tur man har vänner som gillar att shoppa, hehe.

 

Sedan fick hon en spontan idé att gå på bio och se GoneGirl, men det här med att vara spontan i Sverige (exempel: Systembolaget) är ju inte alltid helt lätt. De enda tre lediga platserna bredvid varandra var på rad ett. Listiga som vi är gick vi dit och chansade. 25 minuter innan filmen släpper de nämligen de reserverade biljetterna som ingen hämtat. Vi hade tur och fick helt perfekta platser på rad åtta. Man får skapa sig spontantitet i det här landet. Riktigt trevlig och mysig lördagskväll. Filmen var bra, men slutet var helt vrickat enligt min åsikt. Dock helt klart sevärd. Jag är så tacksam över mina par-vänner som är omtänksamma och generösa och bjuder sin singelkompis på bio en lördagskväll. Sådant gör mig lycklig.

 

Nu måste jag pränta lite manus för i eftermiddag repar vi med pjäsen. 

 

 

0

0 kommentarer

  • annasarah

    Var oxå på den i förra veckan (även det spontant). Tyckte oxå att slutet var helt sjukt, känns som ngt de plottrade ihop för de inte orkade tänka längre hehe. Ha en fin dag kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.