C'est la vie

Autumn Leaves

 

 

Malmö är så fint nu i sina höstfärger. När hösten inte springer förbi, utan liksom dröjer sig kvar lite, är det en årstid jag tycker extra mycket om. Jag kunde inte låta bli att ta de här bilderna igår eftermiddag när jag var på väg till teatern. Med de dryga 13 graderna var det perfekt väder för att promenera och supa in den friska höstluften. När jag kom hem igår kväll kom Stina över. Vi lagade middag och låg sen i soffan och kollade på Partaj. Perfekt söndagskväll.

 

Nu kom jag precis till kontoret och är lite smått irriterad på min tanklöshet. Först glömmer jag mina hörlurar hemma. Vilket är ganska segt när man har en timmes pendlande var väg. Att få lyssna på skön musik på morgonen kan verkligen göra under med mitt dåliga morgonhumör. Sedan tappar jag min basker på tåget. Min fina grå basker jag köpte på Monoprix mitt första år i Paris. Usch vad ledsen jag är över det. Ingen bra start på den här måndagen. Förhoppningsvis går det bara uppåt från och med nu. Dags att ta tag i inkorgen. Jag måste till banken när den öppnar kl 10 så jag passade på att komma in lite tidigare till kontoret.

 

 

0

0 kommentarer

 • Emelie - Lever drömmen i Paris!

  Jag håller med, att hösten är otroligt vacker. Sedan har jag turen att den håller i sig jädrans länge här. Och attans, att tappa saker kan göra mig så frustrerad att jag sliter av mig håret. Det går inte att ringa och se om den blivit upphittad?

 • Karin

  Alltså jag ÄLSKAR hösten och vårt avlånga land, känns helt underbart dethär:D Till och med glad när det regnar haha känns så friskt!

 • Ellinor

  Därifrån har jag minsann ett par riktigt fina höstbilder jag också 😉 Hur många år sedan är det nu? Känns som en evighet!

 • Christine&Paris

  Haha, ja det är den berömda "flytta hem från ett dysfunktionellt land-euforin". Ge det en månad, sedan är inte allt lika underbart längre 😉

 • Jenny

  Alltså det är fortfarande grönt på träden i Malmö? Lyllos er! Här är det brunt och grått…. MEN snart är det advent och då blir det lite ljut igen! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.