C'est la vie

These boots are made for walking

 

 

Jag köpte två boots förra månaden, båda från Din Sko. Det ena paret ser ni på bilden. Jag tycker faktiskt att det finns bättre valmöjligheter för skor i Sverige än i Frankrike. Skor är ganska dyrt där och kvaliteten mäter inte nödvändigtvis upp priset. Jag betalade 1600 kronor för båda två. Hade jag köpt dem på Minnelli eller San Marina hade det lika gärna kunnat vara 150€ paret. Det är faktiskt samma sak med skinnväskor. Mycket mer värt det att köpa i Sverige än i la France. 

 

Jag kom precis till Malmö och ska snabbt hämta ett paket åt syrran. Jag längtar tills jag får ta av mig skorna och slänga mig i soffan. Det enda jag kan tänka på är att jag ska dra på mig mina härliga fårskinnstofflor, äta falukorv med makaroner (typ min favoriträtt nu – ett resultat av flera år utomlands) till middag och se ett avsnitt av Grey’s Anatomy. Lovely!

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.