France vs Sweden

Looking for something in between

 

 

Jaha så var det lördag. Jag hade gärna gått ut och tagit en drink ikväll, men är alldeles för trött (och pank… nästa vecka får jag äntligen min lön!) för det. Förresten tycker jag det är synd att Malmö har så få barer där man också kan dansa, utan att betala en löjligt stor summa för att ens komma in. Överallt där det finns ett dansgolv har de inträde. Det tycker jag är så himla synd. Som på Koi. När jag var där sist så skulle inträdet kostat 120 spänn. Nu visade det sig att en bekant jobbade där den kvällen så vi slapp betala, men annars skulle jag alltså hosta upp med 120 kronor för att KÖPA en drink och hänga i baren en stund. Jag tycker det är helt sjukt. 

 

I Paris finns det massor med ställen där du kan gå ut och dansa utan att betala något inträde. Du betalar garderoben, that’s it. Barer med skön och avslappnad stämning där folk dansar, eller bara står och snackar med folk i baren. Där en mojito kostar 6 euro och det är en skön mix människor. Här känns det som att man antingen klär upp sig till tänderna och trängs med fulla idioter på typ Etage (haha. sist jag var där var nog typ 8 år sedan), eller sitter på en bar. Och så kostar drinkarna typ 150 spänn. Det finns liksom inget mellanting. 

 

Jag får gå på upptäcksfärd i Köpenhamn. Där lär det väl finnas denna typen av ställen, eller?

 

 
0

0 kommentarer

  • Karin

    Ja, nu är jag inte så mycket till dans, men för cocktails och trevlig stämning kan jag rekommendera Ruby’s. Ligger på Gammel Strand. Inte billigt, men bra ställe.

  • Magdalena

    Nu var det ett tag sedan jag var ute i Köpenhamn…Men tror där är mkt mer välja på…(större stad så rätt självklart:)). När jag gick ut där förr så hade de iaf uteställen man betalade inträde på men man fick fri dricka där inne. Iofs inte så himla bra det heller hehe. Uteställen utan inträde vet jag inte men det borde finnas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.