C'est la vie

Spontan nyårsresa

Jag bestämde mig lite spontant igår kväll för att åka till Oslo över nyår. Min kompis Ina bor där så jag fick en plötslig lust att fira nyår med henne och eftersom att hon inte heller hade några spikade planer för nyårsafton så passade det bra. Biljetterna var inte direkt billiga men ändå förvånansvärt prisvärda för att vara nyårshelgen. Dessutom känns det så himla värt att få tillbringa de sista dagarna av 2019 och den första av 2020 med en kär vän som jag annars inte träffar så ofta. Jag flyger dit den 29:e och stannar tre nätter. Det ska bli så mysigt och roligt!

Sist jag hälsade på Ina var i maj, som vissa av mina trogna läsare kanske minns. Jag trodde att det var i september för det kändes inte så länge sedan men tiden går ju ofta så himla fort att det inte alltid känns som så långt bort i tiden som det faktiskt är. Ni vet, som när man tänker på någon film och tror att den kom ut för tre år sedan men så visar det sig att det i själva verket var 2003? Det händer mig hela tiden. Hur som helst så var ju detta över 17:e Maj-helgen, vilket jag helt glömt bort, så det vore väldigt osannolikt att det skulle ha firats i september.

Då var det lite annat klimat än det är nu. Barfota-häng på balkongen och Aperol Spritz på uteserveringar klädd i en tunn blus får i stället bytas ut mot varm choklad på mysiga kaféer och raggsockar i fodrade kängor. Mest av allt ser jag fram emot snö! ❄️

Här är vi två!

Oslo är en så fin stad tycker jag.

Längtar efter solkatten också.

Så tacksam för att jag får kalla denna gulliga blondinen för min vän.

Vi ses snart, Ina! <3


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.