C'est la vie

Spelmissbrukare

Igår gick det inte att blogga. Jag skrev två inlägg som sen bara försvann. Sjukt irriterande.
Igår spenderade jag början av kvällen på en stol i Jardin des Tuileries och läste. Eller jag spelade mest Angry Birds. Det är så himla beroendeframkallande! Jag kan längta tills jag sitter på metron ibland, särskilt om jag ska åka långt, eftersom jag får chans att spela. Pinsamt värre. Man kan kalla mig spelmissbrukare. Men första steget är väl att erkänna det?
Hur som helst så slet jag mig från spelet en stund och avslutade kvällen med att äta middag med Ellinor och Madeleine på Café des Initiés. Väldigt god mat och väldigt trevligt sällskap.

Idag är jag ledig och har en massa att göra. Dessutom kommer Christophes faster till Paris i eftermiddag och ska tydligen bo här i en vecka. Det fick vi reda på igår kväll. Vi panik-städade till typ halv ett inatt… Hon kommer i eftermiddag och jag vill helst hinna med allt jag har att göra innan dess.

Så nu ska jag äta frukost och åka iväg på lite ärenden.

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Jag är glad att du lyckades slita dig från spelat och joina oss för middag. Blev en väldigt lyckad kväll som alltid i ditt sällskap! Är så glad att vi hunnit med att ses hela två gånger under dessa dagar!
    Hoppas allt går bra idag!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.