Fun stuff

Chanel och Sarkozy


Denna bilden var inte alls konstlad


Mojitos


Det fattas bara en basker och en baguette. SÅ fransk!


Nowfel beställde TVÅ Bailey’s shots till mig. En riktig kompis!

Vilken kväll igår! Jag hängde med killarna på bar hopping i 2:a och det slutade med att jag och Christophe vinglade hem lagom berusade längs Paris finaste gata vid halv tre-tiden. YSL och Chanel fick se mig från min bästa sida. Vi fick inte tag på någon taxi så jag ropade till Sarkozy (vi gick alltså utanför president-palatset) med vädjan om sovplats men vi fick inget napp. Jag ska ju INTE rösta på honom om jag någon gång får chansen till det!

Nico erkände att han läser min blogg och jag fick klagomål om att jag bara lägger upp bilder på Philadelphia. Det är tydligen inte tillräckligt franskt. Vad ska jag blogga om då? Dubbade filmer?

Nu blir det brunch!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.