Söndagstankar

Jag fick lite söndagsångest idag. Ibland vet jag inte om det verkligen är ångest eller bara inbillning, men känslan är svår att skaka av sig oavsett. Egentligen har jag haft en bra helg så jag vet inte riktigt var ångesten kommer från. Bland annat har jag fått kvalitetstid med några av mina allra käraste personer som både gav energi och lyckokänslor. Igår hade jag en så himla mysig eftermiddag med Madde och Chloé. Den sistnämnda är minst sagt en bestämd ung dam och även fast jag själv inte har några barn, och inte riktigt känner någon längtan efter att ha några, så kan jag bli så tacksam ibland av att få vara en del av hennes uppväxt. Att knappt hinna ut ur hissen innan hon kommer springandes och ropar ”Kistiiin!” innan hon slänger sig i min famn. Att hon har förtroende för mig och märker hur mycket jag bryr mig om henne. Det är så fint.

Den här bilden skickade förresten Madde till mig idag. Ute på promenad med sin nya väska som hon fick av mig i födelsedagspresent. Jag undrar vad hon har lagt däri. Förmodligen sina såpbubblor, eller någonting annat livsnödvändigt. Älskar den ungen. Även när hon gnäller eller gråter krokodiltårar för att hon inte får som hon vill <3

Sådär ja, slut på barnsnacket. Jag vet att det är dötråkigt att lyssna på en massa blaha om andras ungar, men det är väl okej när det bara händer typ vart 12:e blogginlägg?

Idag fick jag en härlig start på dagen och efter några vändor till tvättstugan cyklade jag till biblioteket och mötte kusinen som satt där och pluggade. Jag behövde göra lite styrelsejobb och så fick jag dessutom tid att fila på mitt CV. Jag har nämligen bestämt mig för att söka nytt jobb till hösten. Det sliter för mycket på mig att jobba inom skolan och egentligen är det ju inte detta jag är utbildad inom. Jag saknar det kreativa och vill gärna tillbaka till en mer internationell arbetsmiljö. Gärna med mer flexibilitet där jag inte har fasta tider att rätta mig efter. Vi får se vad som dyker upp.

Jag tog mig tid att förbereda morgondagens frukost och outfit, vilket hjälper mig att undvika stress på morgonen. Plus att jag ska packa väskan också så jag slipper göra det i morgon bitti. Sen tänker jag se lite på Bevvan innan jag somnar.

Bonne nuit!

0 reaktioner på ”Söndagstankar”

  1. Roligt med barn och vad spännande att du söker nytt jobb. Förstår att det är slitsamt att arbeta inom skola. Vad är du utbildad till? Lycka till med jobbsökandet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen