Fringe

Just det. Min nya frilla har jag ju glömt visa upp för SoMe-världen, och vi vet ju alla att det inte räknas om man inte exploaterar hela sitt liv online. Såhär ser den alltså ut. Som ni kan beskåda så klippte jag lugg. Sist jag hade det var för sådär 24 år sedan. Så alltså när jag fortfarande gick runt i blöja. Nä, nu ljuger jag för det hade inneburit att jag fortfarande inte var pottränad vid tio års ålder. Tur att jag ändå ser ut som 24 år. Okej 30 då.

Min lugg har fått ta emot det ena smickret efter det andra så kanske är detta frisyren jag borde ha skaffat mig för länge sedan. Jag är riktigt nöjd måste jag erkänna. Mest av allt för att det ger mitt ansikte mer karaktär, och så det går att variera så mycket. Numera känner jag mig snygg nästan varje dag när jag tittar mig i spegeln på morgonen. Kanske för att trötthetslinjerna i pannan inte syns längre och håret täcker halva ansiktet?

Eh, jag vet inte riktigt vad jag försöker dra till med för pose i den högra bilden. Kanske tur att jag inte satsat på en karriär som fotomodell?

Anywaaay. Såhär gled jag runt i lördags när jag hängde med Madeleine och Chloé i stan. Skjortan är ny och kommer från H&M LOGG. Allt det andra är gammalt. Jag hade såklart en vinterjacka på mig också, men blev så himla svettig i butikerna. Tänk när man kan gå runt såhär utomhus? Iklädd endast en tunn jacka och utan ullstrumpor. Bientôt mes amis, bientôt.

Den här måndagen har känts ganska tung, rent fysiskt. Jag har varit så trött och seg i kroppen. Nu har jag dessutom fått huvudvärk så jag tror att jag ska ta en dusch och bädda sängen med rena lakan. Lövly!

0 reaktioner på ”Fringe”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen