C'est la vie

Söndag


Jag måste ju skaffa webbcam för tusan!

Det var meningen att jag och Christophe skulle varit ute nu i solen och cyklat. Istället står jag och steker bacon och ägg och han rengör min dusch, haha! Det är stopp i avloppet och han skulle fixa det. Han vägrade låta mig göra det(tro det eller ej mina vänner och familj men han kan, om möjligt, vara mer envis än jag är…). Tyvärr är det nog något fel med avloppen så det funkar inte för vattnet vill inte rinna ner. Men som belöning för ett tappert försök så får han nu fin frukost. Okej, ägget gick sönder och baconen brändes lite. Men det är väl tanken som räknas?

Jag pratade med kusinen innan. Hon började skrämma mig med att jag kanske inte kan åka till Sverige den 2 juni pga vulkanen. Nooo! Jag SKA hem då. Hon hade skrivit så gulligt i kalendern den dagen jag kommer hem. Åh som jag saknar henne my child.

Okej nu ska jag fasiken ut i solen och värmen. 20 grader är det tydligen idag. So what the hell am I doing here? Nu går vi ut och cyklar och sen blir det nog picknick igen vid Invalides.

À tout à l’heure mes amis!

0 kommentarer

  • Anna

    De har redan testflugit några plan utan problem. Jag skulle tippa att trafiken är up and running igen nästa vecka. Optimist, javisst!

  • Ferferi

    I Paris och jag sitter också fortfarande hemma… grr. Nu fasiken ska jag röra på arslet och bege mig ut i den parisiska vårsolen! Letade efter tips om Bois de Boulogne på din blogg för jag vet du skrivit om det tidigare men hittade det inte. Visst fanns det en resto/café där? Var låg den? Jag har aldrig varit där ute men är sjukt sugen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.