Things I like

Beautiful


Nu är nästan alla träd gröna här. Är det inte fantastiskt hur snabbt det går? För en vecka sen tyckte jag att alla träd var kala och bruna.


Folk låg i bikini och solade. Och det var rätt kul att kolla på alla som rodde… vissa var inte så duktiga, haha!


Mina favoritwraps från Daily Monop, hihi! Sååå gott 😉


Linda var glad över det fina vädret…


… och det var jag med 😉

Idag blev en riktigt mysig eftermiddag i Bois de Vincenne. Nu är här verkligen vår kan jag lova er! Hoppas nu bara att den är här för att stanna. Barfota, i bara linne, solkysst i ansiktet. I love it!
Där låg vi och pratade franskt uttal, lärde killarna fula svenska ord och bara njöt av det härliga vädret.
Efter det skulle de andra iväg för shopping och annat, så jag åkte till George V(de har stängt av stationen till linje 1 på Charles de Gaulle-Etoile… katastrof!) där jag gick hela Avenue Victor Hugo i den vackra eftermiddagssolen i ansiktet. Paris ÄR vackert, det går inte att låta bli att le lite grann när man kommer på att man faktiskt bor i den här magiskt fina staden.

Var så sjukt sugen på McDonalds och valde att vänta och inte köpa den på Champs Elysées(för mycket folk och dålig service) utan istället gå till den vid mig. Men då var glassen slut! Jag höll på att smälla av, haha! jag som var så himla sugen på glass 😛 Jaja, det får bli en i morgon istället, hehe.

Nu ska jag ut och äta middag. Ha en fin kväll hörni, så hörs vi i morgon igen!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.